photo sharing and upload picture albums photo forums search pictures popular photos photography help login
Archiaston Musamma Family | profile | all galleries >> Kid in The Water, Jatim Park, Malang tree view | thumbnails | slideshow

Kid in The Water, Jatim Park, Malang

I believe kids everywhere love the water very much. They are so happy.

Ini tempat yg enak utk bawa anak2 di akhir pekan atau manakala pulang cuti menjalajahi Jawa Timur. Suasananya enak, udaranya sejuk, dan pemandangannya bagus. Malamnya turun wisata Kuliner ke Kota Malang yg tentu menarik spt halnya kota Bandung.

Kabupatèn Malang iku kabupatèn paling wiyar nomer loro ing Jawa Wétan, sawisé Kabupatèn Banyuwangi. Sabagéyan gedhé wilayahé arupa pagunungan. Bagéyan kulon lan kulon-lor arupa pagunungan, kanthi puncaké Gunung Arjuno (3.339 m) lan Gunung Kawi (2.651 m). Pagunungan iki ana tuké Kali Brantas, kali paling dawa ing Jawa Wétan.

Bagéyan wétan arupa komplèks Pagunungan Bromo-Tengger-Semeru, kanthi puncaké Gunung Bromo (2.392 m) lan Gunung Semeru (3.676 m). Gunung Semeru kuwi gunung paling dhuwur ing Pulo Jawa. Kutha Malang dhéwé ana ing cekungan antarané rong komplèks pagunungan kasebut.

Bagéyan kidul arupa pagunungan lan dhataran glombang. Dhataran asor ing pasisir kidul cukup ciut lan sabagéyan gedhé pasisiré ana wukiré.

Kabupatèn Malang nduwé potènsi tetanèn kanthi iklim sejuk. Dhaérah lor lan wétan akèh dipigunaaké kanggo kebonan apel. Dahérah pagunungan ing kulon akèh ditanduri janganan, lan dadi salah sawijining pangasil janganan utama ing Jawa Wétan. Dhaérah kidul akèh dipigunaaké kanggo nandur tebu lan hortikultura kayadéné salak lan semangka.


Archie
previous pagepages 1 2 ALL next page
Jatim Park
Jatim Park
Kid in Water - Jatim Park
Kid in Water - Jatim Park
Kid in Water- Jatim Park
Kid in Water- Jatim Park
Kid in Water- Jatim Park
Kid in Water- Jatim Park
Jatim Park
Jatim Park
Jatim Park
Jatim Park
Jatim Park
Jatim Park
Jatim Park
Jatim Park
Jatim Park
Jatim Park
Jatim Park
Jatim Park
Jatim Park
Jatim Park
Jatim Park
Jatim Park
Jatim Park
Jatim Park
Jatim Park
Jatim Park
Jatim Park
Jatim Park
Jatim Park, Batu, Malang
Jatim Park, Batu, Malang
Jatim Park, Batu, Malang
Jatim Park, Batu, Malang
Jatim Park, Batu, Malang
Jatim Park, Batu, Malang
previous pagepages 1 2 ALL next page