photo sharing and upload picture albums photo forums search pictures popular photos photography help login
Zoltán Balogh | profile | all galleries >> Repülőnapok és repülőterek - Airshows and airports >> A magyar vadászgép-temető - Hungary's graveyard of jet fighters tree view | thumbnails | slideshow

A magyar vadászgép-temető - Hungary's graveyard of jet fighters

2013. június 9-én barátaim és én egy olyan helyen jártunk, aminek a létezéséről csak kevés ember tud, mivel nagyon is kiesik mindentől. Nem tiltott területről van szó, de meglehetősen bonyolult eljutni ide - így gyakorlatilag lehetetlen, hogy egy átlagember véletlenül rábukkanjon. Szolgálatból kivont MiG-21-es és Szu-22-es repülőgépek tucatjait tárolják itt. Már nem tartoznak a Magyar Honvédség tulajdonába és sajnos lassan az enyészeté lesznek.

On 9 June 2013 my friends and I visited a place that only a few people know about as it is very much off the beaten track. It is not a restricted area but is quite complicated to get to, which makes it practically impossible for the average person to come across it by accident. This is the storage area for dozens of MiG-21 and Su-22 aircraft that have been retired from service. They no longer belong to the Hungarian Defense Forces and will, unfortunately, slowly deteriorate.